• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Senz-paraplus Original Dutch Design
Senz-paraplus Original Dutch Design

Senz-paraplus Original Dutch Design?

Hieronder vindt u het aanbod van de unieke Senz-paraplu. De stick senz-paraplu is een sterke paraplu die elke storm in Nederland kan trotseren. Deze paraplu is sterk, heeft stijl en is zeer licht te hanteren. Door de aerodynamische vormen en de gepatenteerde ribben zullen senz-paraplu’s nooit omklappen in de windt. Hier kunt uw deze unieke paraplu's bestellen en laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Stick senz-paraplu’s

De stick senz-paraplu is een sterke paraplu die elke storm in Nederland kan trotseren. Als u dan ook het ideale relatiegeschenk zoekt adviseren wij dan ook om een stick senz-paraplu te bedrukken. Deze paraplu is sterk, heeft stijl en is zeer licht te hanteren. Door de aerodynamische vormen en de gepatenteerde ribben zullen uw gepersonaliseerde senz-paraplu’s nooit omklappen. De senz-paraplu zweeft als het waren op de wind, hierdoor zijn ze makkelijk in één hand te dragen. Bij senz-paraplu123.nl kunt u uw stick senz-paraplu bedrukken in vele verschillende kleuren en geniet u van expertise op het gebied van bedrukkingen. Laat nu uw Senz-paraplu bedrukken.

 

Opvouwbare senz-paraplu’s 

Een handige senz-paraplu bedrukken die je overal mee kan nemen? Kies dan voor onze opvouwbare senz-paraplu. Deze paraplu’s zijn even wat kleiner en minder sterk dan de normale paraplu’s maar zeker niet minder handig. Doordat u deze senz-paraplu kunt opvouwen kunt u het altijd meenemen en ligt het nooit ergens in de weg. De opvouwbare senz-paraplu’s kunnen een snelheid van 60 km/h aan windstoten aan. Dit komt door de ideale ligging in de wind dankzij zijn aerodynamische vorm. Laat daarom nu uw opvouwbare senz-paraplu bedrukken door senz-paraplu123.nl en laat de wind en regen niet meer u de baas zijn! Laat nu uw Senz-paraplu bedrukken.