De Smart Senz-paraplu, de koning van de stormparaplu’s

 Misschien is het nog een beetje te vroeg om een stormparaplu uit te kiezen als “de beste stormparaplu van Nederland” maar toch waagt Senz-paraplu123 zich hieraan. Het assortiment van Senz-paraplu is gevarieerd en u heeft vele opties aan stormparaplu’s om te bedrukken. Er kan er echter maar eentje de beste zijn en die paraplu wordt vandaag voor u uitgelicht. Het gaat hier om de Smart Senz-paraplu stick variant. Maar waarom de Senz-paraplu? 

 

Het bedrukken van een Senz-parapluSenz stormparaplu

Een Senz-paraplu is al jarenlang een voorloper op het gebied van stormparaplu’s. Dit heeft Senz te danken aan het ontwerp van de stormparaplu. Het model is namelijk zo ontworpen dat de paraplu blijft zweven in de lucht en ook niet om zal klappen. De vorm van de Senz-paraplu is heel duidelijk in het plaatjes hiernaast te zien. De Senz-paraplu  heeft ook een aantal testen moeten doorstaan voordat ze zichzelf een echte stormparaplu mochten noemen. Die testen ziet u in het filmpje hieronder. 

 

De Smart Senz-paraplu

De Smart Senz-paraplu is uitgekozen tot de beste stormparaplu in Nederland. Deze stormparaplu is heeft een mooi design en kan op verschillende plekken bedrukt worden. Een aantal specificaties: 
  • Getest tot : 80 km/h
  • Kleuren: zilver, rood, blauw, zwart, wit en oranje
  • Gewicht : 508,34
  • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

Informatie senz paraplu

  •  

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Smart senz-paraplu bedrukken

Hoe gebruik je de Smart Senz stormparaplu? 

De Senz stormparaplu heeft een speciale gebruiksaanwijzing waarbij u de stormparaplu het beste is te gebruiken. De gebruiksaanwijzing heeft betrekking tot het richten van de stormparaplu afhankelijk van de kant waarvan de wind komt. Wanneer u de Senz paraplu open en dichtdoet adviseert men  dat u dit met de voorkant naar boven tegen de wind in doet. Zo gaat de paraplu het makkelijkst open. Kom de wind van voren? Dan gebruikt u de Senz stormparaplu zoals elke paraplu, gewoon boven uw hoofd. Komt de wind van achter? Gebruik dan de paraplu als een windscherm voor uw rug. Zo vangt de Senz paraplu de meeste wind en regen voor u op. 
Senz stormparaplu bedrukken

De kroonprins van de stormparaplu’s: de Impliva STORMaxi

Er is geen koning zonder een kroonprins en zo dus ook bij de stormparaplu’s. Een andere stormparaplu die nieuw op de markt is en een geduchte concurrent van de Smart stormparaplu is, is de STORMaxi van Impliva. Impliva heeft sinds kort nieuwe stormparaplu’s op de markt gebracht en daar zijn de STOMaxi en STORMini uitgekomen. Wilt u weten hoe deze eruit zien? Kijk dan eens naar onze Impliva stormparaplu’s
 
08-06-2016 door