Opvouwbare senz-paraplu bedrukken, overal mee te nemen!

Een handige senz-paraplu bedrukken die je overal mee kan nemen? Kies dan voor onze opvouwbare senz-paraplu. Deze paraplu’s zijn even wat kleiner en minder sterk dan de normale paraplu’s maar zeker niet minder handig. Doordat u deze senz-paraplu kunt opvouwen kunt u het altijd meenemen en ligt het nooit ergens in de weg. De opvouwbare senz-paraplu’s kunnen een snelheid van 60 km/h aan windstoten aan. Dit komt door de ideale ligging in de wind dankzij zijn aerodynamische vorm. Laat daarom nu uw opvouwbare senz-paraplu bedrukken door senz-paraplu123.nl en laat de wind en regen niet meer u de baas zijn!

 

Onze opvouwbare senz-paraplu’s voor bedrukking

Bij senz-paraplu123.nl hebben wij twee verschillende soorten opvouwbare senz-paraplu's die u allen kunt bedrukken. Deze paraplu's zullen we nu even nader uitleggen:


De smart-s senz-paraplu

De smart-s senz-paraplu is de kleinst senz-paraplu uit ons assortiment. Deze opvouwbare senz-paraplu kunt u makkelijk kwijt in uw tas waardoor het geen probleem is wanneer er een onvoorspelbare regenbui komt.


De automatic senz-paraplu
De automatic senz-paraplu is onze luxere opvouwbare senz-paraplu. Hij heeft net iets mee gadgets en maakt zichzelf nog handiger dan de smart-s senz-paraplu. Allereerst kunt deze paraplu ook overal kwijt omdat de automatic senz-paraplu opvouwbaar is. Het extraatje bij deze paraplu is dat u nooit meer in de knoop zit tijdens het opvouwen van u paraplu. De automatic senz-paraplu opent en sluit u met één druk op de knop. Heel handig voor de hastige spoed. De automatic senz-paraplu is voorzien van eyesavers welke bescherming bieden voor de ogen van medereizigers. Ook biedt de automatic senz-paraplu extra uv bescherming met een UPF50+ doek. Dus niet alleen handig in de regen, maar ook nog eens tegen zonneschijn!


Opvouwbare senz-paraplu’s bedrukken


Zowel de automatic als de smart-s senz-paraplu zijn voorzien van een senz logo aan de voorzijde van de paraplu. Aan deze voorzijde is dus helaas geen ruimte voor bedrukking. Uw senz-paraplu bedrukken doet u dus aan de zijkanten van de paraplu. Ook kun u kiezen voor het kleur van uw bedrijf als doek van de senz-paraplu. Zowel de automatic als de smart-s senz-paraplu bedrukken zal voor senz-paraplu123.nl ongeveer 10 tot 15 werkdagen duren. U heeft u opvouwbare paraplu’s dus binnen 15 werkdagen binnen.

opvouwbare senz-paraplu bedrukkenautomatic senz-paraplu bedrukken

16-09-2015 door