SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Wat zijn senz-paraplu's?

U hoeft niet meer bang te zijn voor de storm buiten. Vol goede moed stapt u naar buiten met de senz-paraplu in de hand. Deze paraplu doet meer dan alleen u drooghouden. De senz-paraplu is om de volgende redenen uw paraplu:


•    De senz-paraplu is windbestendig (de senz-paraplu is ontworpen en getest om windsnelheden tot 100 km/u te weerstaan);
•    De senz-paraplu is stijlvol (de senz-paraplu is een elegante stormparaplu, verkrijgbaar in vele trendy kleuren en designs);
•    De senz-paraplu is comfortabel (de senz-paraplu’s zijn comfortabel in gebruik. Door de asymmetrische vorm zoeken ze altijd de beste positie in de wind en voelen ze vederlicht aan).


Wacht daarom niet langer en laat uw senz-paraplu bedrukken bij senz-paraplu123.nl en maak indruk met dit fantastische relatiegeschenk. U heeft liever een gewone paraplu? kom dan even langs bij www.parapluman.nl.

Senz-paraplus kunt u bedrukken in vele verschillende soorten en maten. U kunt ervoor kiezen om opvouwbare senz-paraplu's te bedrukken of stick senz-partaplu's te bedrukken. Binnen deze categorieën vindt u ook nog verschillende senz-paraplu's die u allen op geheel eigen wijze kunt bedrukken. In het plaatje hieronder kunt u een klein overzicht zien van de senz-paraplus die wij laten bedrukken.

Senz-paraplu bedrukken

 

16-09-2015 door